top of page
DSC_3702 - Bewerkt.png

ER IS MAAR 1 GROEI-STRATEGIE ,
HARD WERKEN

Ik ben Emma Vandeperre. Iemand die steeds hard heeft moeten werken voor wat ik wilde bereiken. Deze mentaliteit geef ik dan ook graag mee tijdens de therapieën bij Labouche. 

Hard werken wordt beloond!

AANGENAAM
 

Ik ben Emma Vandeperre, al 25 jaar dankbaar op deze wereld en bezig met het waarmaken van mijn dromen. Ik heb verschillende doelen die ik wil bereiken en Labouche is er een van.

Al van kleins af aan droom ik ervan om mijn eigen praktijk op te richten. Mensen helpen bij
het goed overbrengen van de boodschap is iets wat mij heel erg interesseert. Uit deze interesse ben ik in 2016 begonnen aan de opleiding logopedie. Met dit diploma op zak voelde ik me nog niet 100% zeker dus besloot ik al snel om mij verder te specialiseren in OMFT. 

 

Na deze specialisering merkte ik dat ik meer en meer interesse kreeg in de behandeling van jongeren en volwassenen. Tijdens het geven van deze therapie kreeg ik meer en meer de vraag naar effectieve stemtherapie. Hoe ze hun stem meer draagkracht kunnen geven en hoe ze de aandacht van de luisteraars meer kunnen trekken. 

Ik verdiepte me hier helemaal in en vond al weer snel een nieuw pad om af te wandelen, het volgen van een postgraduaat STEM. Tot heden volg ik dit postgraduaat en leer ik elke week nieuwe inzichten bij. Hierdoor kan ik de cliënt nog meer vooruithelpen en evidence based therapie geven.

 

Zo, nu weten jullie kort wie ik ben. Een zeer gedreven iemand die steeds blijft gaan voor vooruitgang! Stilstaan is geen weg naar Rome.

DSC_3803 - Bewerkt (1).png
DSC_3854 - Bewerkt.png
bottom of page