top of page

Stemmassage

larynx.png

Een stemmassage is een techniek die gericht is op het ontspannen en verbeteren van de stem.
 

Er worden verschillende technieken en methode toegepast om de spieren rond de keel en het strottenhoofd te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en de stemkwaliteit te optimaliseren.

Stemmassages worden vaak gebruikt door mensen die hun stem veel gebruiken, zoals zangers, sprekers, acteurs, leraren en andere professionals die afhankelijk zijn van een gezonde en krachtige stem.

Wat maakt deze stemmassage zo bijzonder?

Diepgaande ontspanning:
tijdens de stemmassage wordt er gebruik gemaakt van instrument om vibraties door het lichaam te sturen, waardoor spanningen en stress op een dieper niveau worden aangepakt.

Energieherstel: stemmassage helpt bij het stimuleren van de energiestromen in het lichaam, waardoor je vitaliteit en kracht worden vernieuwd.

Emotionele Balans: Stemmassage is niet alleen gericht op het fysieke welzijn, maar ook op het herstellen van emotionele balans. Het helpt emoties in evenwicht te brengen en innerlijke rust te bevorderen.

Maatwerk:
Elke sessie wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar stressvermindering, een beter stemgeluid of gewoon wat tijd voor jezelf, de behandeling wordt aangepast aan jouw wensen.

Onze diensten


  • 45 min.

    65 euro
bottom of page